• Dagelijkse tijdsbesparing

 • Cijfers die van overal beschikbaar zijn

 • Totaaloverzicht van de bedrijven

6 redenen om Horus Office als boekhoudsoftware te gebruiken

 1. Dagelijkse tijdsbesparing

  dankzij een voorafgaande gegevensinvoer zonder tussenkomst van een boekhouder.

 2. Een realtime overzicht van je cashflow

  Met de applicatie Falco beschik je steeds over realtime cijfers.

 3. Reporting dashboards

  Die automatisch gegenereerd worden en beschikbaar zijn op alle media!

 4. Raadpleeg verschillende dossiers tegelijkertijd

  Verkrijg moeiteloos een geconsolideerd overzicht van meerdere ondernemingen.

 5. Verbindingen zijn mogelijk

  Verbind je externe oplossingen met Horus Office!

 6. Een krachtige en intuïtieve software

  die gebruiksvriendelijk is vanaf de eerste klik.

Veelgestelde vragen

 1. Voor wie is Horus Office kmo’s bestemd?

  Horus Office is bestemd voor Belgische en Luxemburgse kmo’s, micro-ondernemingen en zelfstandigen die hun boekhouding intern uitvoeren. De software is eveneens bestemd voor boekhouders, accountants en fiduciaires die de boekhouding voor hun klanten verzorgen. Voor ondernemers die hun facturen wensen te beheren en hun boekhouding wensen op te volgen hebben wij Horus Mobile ontwikkeld.

 2. Ik heb al een boekhoudsoftware, zou ik mijn oude documenten kunnen terugvinden met Horus?

  Ja, Horus biedt de mogelijkheid om eenvoudig alle gegevens van uw oude software te recupereren.

 3. Kan ik mijn cijfers met deze software in realtime opvolgen?

  Ja, dankzij de artificiële intelligentie en de gedragsanalyse die door Horus Office gebruikt worden, is de informatie over de cashflow beschikbaar in realtime en op alle media (computers, smartphones en tablets).

 4. Wat maakt Horus anders?

  Om een ware pragmatische innovatie te kunnen aanbrengen zijn wij moeten vertrekken van een “blanco blad” om alle postulaten weg te werken die opgelegd worden door de technologische beperkingen van de jaren ’90. We hebben de methodologie van de automatisering van de boekhouding volledig herzien. Wij hebben een robot bedacht die uitgerust is met artificiële intelligentie en in staat is om een gedragsanalyse uit te voeren.

 5. Hoeveel kost de boekhoudsoftware Horus Office voor de kmo’s?

  De KMO versie van Horus Office is beschikbaar vanaf 75€/maand voor Horus Office en Falco. Neem contact op met één van onze verdelers voor meer informatie.

 6. Hoe kan ik Horus Office verkrijgen?

  Raadpleeg de lijst van onze partners om na te gaan of je verdeler er reeds deel van uitmaakt. Indien je verdeler al met Horus werkt, volstaat het om contact met hem op te nemen om meer informatie te verkrijgen. Indien je partner niet met Horus werkt, kan hij contact met ons opnemen of kan je contact opnemen met een verdeler uit jouw regio.

Alle vragen

Wat ze zeggen

 • Bernard Perreaux

  Accountant IAB

  De boekhoudplannen van onze klanten eenvoudig aanpassen zodat ze over- eenkomen met onze verwachtingen was tot nu toe een (...)

  De boekhoudplannen van onze klanten eenvoudig aanpassen zodat ze over- eenkomen met onze verwachtingen was tot nu toe een hele karwei. Met Horus is het voortaan een kwestie van slechts enkele minuten! Op die manier kunnen we onze klanten een duidelijk beeld geven.

 • Julien Stegen

  Accountant IPCF

  Ik ben net overgestapt naar Horus voor mijn fiduciaire en ik ben in de wolken. Het programma biedt precies wat ik nodig (...)

  Ik ben net overgestapt naar Horus voor mijn fiduciaire en ik ben in de wolken. Het programma biedt precies wat ik nodig heb en nog veel meer! Horus is vollediger, maar vooral eenvoudiger, duidelijker en intuïtiever.

 • Lionel Rosu

  Boekhouder IPCF

  Een innoverende software die aansluit bij de filosofie van ons boekhoudkantoor. Dankzij Horus kunnen we tijd besparen en (...)

  Een innoverende software die aansluit bij de filosofie van ons boekhoudkantoor. Dankzij Horus kunnen we tijd besparen en ons zo meer focussen op de adviesverlening naar onze klanten toe.

Laat je gegevens achter zodat wij je kunnen terugbellen