• Tijdsbesparing

 • Artificiële intelligentie

 • Een volledig platform

6 redenen om Horus Office als boekhoudsoftware te gebruiken

 1. Bespaar dagelijks heel wat tijd

  dankzij een voorafgaande gegevensinvoer zonder tussenkomst van een boekhouder.

 2. Wijzig boekhoudplannen in enkele klikken

  om de reporting te vereenvoudigen en de gegevensinvoer te versnellen.

 3. Bied je klanten of de zaakvoerders realtime informatie

  dankzij de artificiële intelligentie en de gedragsanalyse ontwikkeld door Horus.

 4. Een eenvoudige en intuïtieve interface

  die gebruiksvriendelijk is vanaf de eerste klik.

 5. Raadpleeg verschillende dossiers tegelijkertijd

  en verkrijg moeiteloos een geconsolideerd overzicht van meerdere ondernemingen.

 6. Geniet van een volledig platform

  om met je klanten te communiceren en gemakkelijk documenten uit te wisselen.

Veelgestelde vragen

 1. Voor wie is Horus Office bestemd?

  Horus office is bestemd voor boekhouders, accountants en fiduciaires die de boekhouding bijhouden voor hun klanten en voor kmo’s die hun boekhouding intern uitvoeren. De boekhoudsoftware is beschikbaar in België en in Luxemburg. Voor ondernemers die facturen wensen in te boeken en hun boekhouding wensen op te volgen hebben wij Falco ontwikkeld.

 2. Ik heb al een boekhoudsoftware, zou ik mijn oude documenten kunnen terugvinden met Horus?

  Ja, Horus maakt het mogelijk om al je gegevens op te halen uit je oude software.

 3. Zal ik via deze software kunnen communiceren met mijn klanten?

  Ja, Horus Office omvat een mailbox om met je klanten te kunnen communiceren. Je beschikt bovendien over een bibliotheek waarmee je documenten met je klanten kan uitwisselen (aangiftes, reporting, …).

 4. Wat maakt Horus anders?

  Om een ware pragmatische innovatie te kunnen aanbrengen zijn wij moeten vertrekken van een “blanco blad” om alle postulaten weg te werken die opgelegd worden door de technologische beperkingen van de jaren ’90. Bovendien hebben wij de methodologie van de automatisering van de boekhouding volledig herzien. Zo hebben wij bijvoorbeeld een unieke database per fiduciaire ingevoerd evenals een robot die uitgerust is met artificiële intelligentie en gedragsanalyses kan uitvoeren. Daarnaast hebben we ook de boekhoudperiodes geschrapt.

 5. Hoe kan ik Horus Office verkrijgen?

  Raadpleeg de lijst van onze partners om na te gaan of je verdeler er reeds deel van uitmaakt. Indien je verdeler al met Horus werkt, volstaat het om contact met hem op te nemen om meer informatie te verkrijgen. Indien je partner niet met Horus werkt, kan hij contact met ons opnemen of kan je contact opnemen met een verdeler uit jouw regio.

Alle vragen

Wat ze zeggen

 • Bernard Perreaux

  Accountant IAB

  De boekhoudplannen van onze klanten eenvoudig aanpassen zodat ze over- eenkomen met onze verwachtingen was tot nu toe een (...)

  De boekhoudplannen van onze klanten eenvoudig aanpassen zodat ze over- eenkomen met onze verwachtingen was tot nu toe een hele karwei. Met Horus is het voortaan een kwestie van slechts enkele minuten! Op die manier kunnen we onze klanten een duidelijk beeld geven.

 • Julien Stegen

  Accountant IPCF

  Ik ben net overgestapt naar Horus voor mijn fiduciaire en ik ben in de wolken. Het programma biedt precies wat ik nodig (...)

  Ik ben net overgestapt naar Horus voor mijn fiduciaire en ik ben in de wolken. Het programma biedt precies wat ik nodig heb en nog veel meer! Horus is vollediger, maar vooral eenvoudiger, duidelijker en intuïtiever.

 • Lionel Rosu

  Boekhouder IPCF

  Een innoverende software die aansluit bij de filosofie van ons boekhoudkantoor. Dankzij Horus kunnen we tijd besparen en (...)

  Een innoverende software die aansluit bij de filosofie van ons boekhoudkantoor. Dankzij Horus kunnen we tijd besparen en ons zo meer focussen op de adviesverlening naar onze klanten toe.

Laat je gegevens achter zodat wij je kunnen terugbellen