share

Horus Mobile gratis voor alle nieuwe klanten tijdens de quarantaine periode !

Iedereen draagt op zijn niveau bij in de strijd tegen het virus !

 

Wij hebben besloten om Horus Mobile (formule Efficiënt en Intelligent) gratis aan te bieden aan uw klanten om de verspreiding van het virus tegen te gaan.
Het doel is duidelijk : het vermijden van alle onnodige fysieke contacten en de klanten hun documenten gratis en op een veilige manier hun documenten aan u te bezorgen.
Wij hopen op deze manier een steentje bij te dragen in het verzamelen van alle documenten van uw klanten zodat u op een normale manier kan verder werken tijdens deze moeilijke periode.

 

Horus Mobile is een beheer applicatie voor ondernemers. Met deze applicatie kunnen de klanten hun boekhoudkundige documenten aan u bezorgen. U kan meer informatie terug vinden over het verzamelen van document met Horus Mobile via : https://my-horus.be/fr/faq/categories/826547

 

De voorwaarden :

  • Dit aanbod is geldig voor alle nieuwe Horus Mobile licenties die aangemaakt worden vanaf 16 maart tot op het einde van de maatregelen opgelegd door de overheid, met name tot 3 april.
  • Dit aanbod is van toepassing op de formules Efficiënt en Intelligent.
  • Indien de quarantaine periode verlengd wordt, verlengen wij eveneens dit aanbod.
  • Iedere klant geniet van een gratis periode gedurende 30 dagen. Als het aanbod voor de proefperiode eindigt, wordt de klant pas na afloop van de proefperiode gefactureerd.
  • Na de periode van het aanbod, zal de klant zelf kunnen beslissen of hij verder wil werken met de applicatie.
  • Indien de klant beslist om verder te werken met de applicatie, zullen de activeringskosten pas na de quarantaine periode gefactureerd worden.
  • Om te kunnen genieten van het aanbod, kan de Horus Mobile licentie niet aan de fiduciaire gefactureerd worden. De optie “Horus factureert mij ” kan niet gekozen worden.

 

Indien u vragen heeft over dit aanbod, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw partner.

Laissez-nous vos coordonnées afin que nous puissions vous rappeler
    quis vel, elit. leo sit ipsum mattis Donec efficitur.