share

Horus Mobile gratis voor alle nieuwe klanten tijdens de quarantaine periode !

Iedereen draagt op zijn niveau bij in de strijd tegen het virus !

 

Wij hebben besloten om Horus Mobile (formule Efficiënt en Intelligent) gratis aan te bieden aan uw klanten om de verspreiding van het virus tegen te gaan.
Het doel is duidelijk : het vermijden van alle onnodige fysieke contacten en de klanten hun documenten gratis en op een veilige manier hun documenten aan u te bezorgen.
Wij hopen op deze manier een steentje bij te dragen in het verzamelen van alle documenten van uw klanten zodat u op een normale manier kan verder werken tijdens deze moeilijke periode.

 

Horus Mobile is een beheer applicatie voor ondernemers. Met deze applicatie kunnen de klanten hun boekhoudkundige documenten aan u bezorgen. U kan meer informatie terug vinden over het verzamelen van document met Horus Mobile via : https://my-horus.be/fr/faq/categories/826547

 

De voorwaarden :

  • Dit aanbod is geldig voor alle nieuwe Horus Mobile licenties die aangemaakt worden vanaf 16 maart tot op het einde van de maatregelen opgelegd door de overheid, met name tot 3 april.
  • Dit aanbod is van toepassing op de formules Efficiënt en Intelligent.
  • Indien de quarantaine periode verlengd wordt, verlengen wij eveneens dit aanbod.
  • Iedere klant geniet van een gratis periode gedurende 30 dagen. Als het aanbod voor de proefperiode eindigt, wordt de klant pas na afloop van de proefperiode gefactureerd.
  • Na de periode van het aanbod, zal de klant zelf kunnen beslissen of hij verder wil werken met de applicatie.
  • Indien de klant beslist om verder te werken met de applicatie, zullen de activeringskosten pas na de quarantaine periode gefactureerd worden.
  • Om te kunnen genieten van het aanbod, kan de Horus Mobile licentie niet aan de fiduciaire gefactureerd worden. De optie “Horus factureert mij ” kan niet gekozen worden.

 

Indien u vragen heeft over dit aanbod, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw partner.

Laat je gegevens achter zodat wij je kunnen terugbellen
    fringilla Praesent odio massa in Curabitur id non efficitur. commodo Aliquam